Hotels Cuba

Hotels Cuba

Blau varadero ****

West Cuba > Varadero

Hotel Blau Varadero staat bekend als een goed viersterren hotel welke gelegen is aan het strand van Varadero. Het hotel is recent helemaal opgeknapt en voorzien van alle gemakken. De ruime opzet van dit hotel en het prachtige strand maakt het hotel populair bij koppels die willen genieten van een onbezorgde zon vakantie aan een tropisch strand.

Ligging van Blau Varadero
Blau Varadero is gelegen in een rustige groene omgeving direct aan een breed zandstrand. In nabije omgeving van het hotel bevinden zich enkele kleine winkeltjes en een supermarkt. Het centrum van Varadero is gelegen op circa 13 kilometer van het resort.

Faciliteiten van Bellevue Palma Real hotel
Receptie, zwembad, internetfaciliteiten, pianobar, lobbybar, winkels, buffetrestaurant, international a la carte restaurant, Caribisch a la carte restaurant, hoteltuin en jacuzzi. Het grote zwembad is voorzien van ligbedden en parasols. Entertainment overdag: waterpolo, aerobics, aquegym, biljart, fitness, kajakken, snorkelen, waterfietsen en surfen. Entertainment avond: animatieavonden, live muziek en karaoke. Tegen betaling: jacuzzi, fitness, sauna en schoonheidssalon.

Blau varadero kun je boeken bij:

<< terug

The forecast for cuba by WP Wunderground