Hotels Cuba

Hotels Cuba

Barlovento ***

West Cuba > Varadero

Club Barlovento is een geliefd viersterren hotel welke gelegen is direct aan het strand. Dit hotel is de ideale vakantieaccommodatie voor mensen die willen genieten van een betaalbare strandvakantie vol luxe. Het hotel is voorzien van een groot aantal faciliteiten waaronder meerdere zwembaden en een eigen privestrand.

Ligging van Club Barlovento
Het hotel is gelegen in een rustige omgeving aan het mooie witte strand van Varadero. In directe omgeving bevinden zich meerdere winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het gezellige centrum van Varadero met een gezellige winkelstraat ligt op circa 1 kilometer van de accommodatie.

Faciliteiten van Club Barlovento
Receptie, internet, twee zwembaden, strandbar, lobbybar, Mexicaans a la carte restaurant, Italiaans a la carte restaurant en winkeltje. Zwembaden zijn voorzien van ligbedden, parasols en hebben een eigen ligweide. Entertainment overdag: Aerobics, volleybal, gamesroom, biljart, tafeltennis, snorkelen, waterfiets en zeilen Entertainment avond: thema avonden, karaoke en live shows. Tegen betaling: duiken en masseur.

Barlovento kun je boeken bij:

<< terug

Weather forecast by WP Wunderground & Denver Snow Service