Hotels Cuba

Hotels Cuba

Barcelo solymar ****

West Cuba > Varadero

Het Barcelo Solymar Beach Resort is een bekend uniek vijfsterren resort welke gelegen is op een ideale plek direct aan het strand en dichtbij het centrum van Varadero. Het viersterren hotel staat bekend om het grote aantal faciliteiten dat het hotel heeft. Zo heeft het meerdere restaurants en een eigen discotheek. Dit hotel is de ideale accommodatie voor mensen die goedkoop van een luxe strandvakantie in Cuba willen genieten.

Ligging van Barcelo Solymar Beach Resort
Het hotel is gelegen direct aan een breed zandstrand in een mooie omgeving. Uniek aan dit resort is dat het gelegen is op circa 500 meter van het centrum van Varadero. In directe omgeving op loopafstand bevinden zich enkele uitgaansgelegenheden en restaurants.

Faciliteiten van Barcelo Solymar Resort
Receptie, internetfaciliteiten, wifi, prive strand, drie zwembaden, vijf bars, gamesroom, twee buffetrestaurants, Cubaans a la carte restaurant, Spaans a la carte restaurant, vis a la carte restaurant, Italiaans a la carte restaurants, fitness, biljart, boogschieten, volleybal, waterfietsen, boogschieten en discotheek. Zwembaden en strand zijn voorzien van poolbar, ligbedden en parasols. Entertainment avond: discotheek, shows en thema-avonden. Tegen betaling: duiken, snorkelen en kajakken.

Barcelo solymar kun je boeken bij:

<< terug

Weather forecast by WP Wunderground & Denver Snow Plowing