Hotels Cuba

Hotels Cuba

Barcelo marina palace *****

West Cuba > Varadero

Barcelona Marina Palace Varadero is een exclusief vijfsterren resort welke gelegen is in een groene omgeving direct aan het strand. Het resort beschikt over ruim 500 kamers en is voorzien van alle luxe. Het hotel is zelfs voorzien van een eigen welness center waar onbezorgd genoten kan worden. Een ideale vakantiebestemming voor gezinnen en koppels die een onbezorgde strandvakantie willen beleven.

Ligging van Barcelo Marina Palace Varadero
Het resort is gelegen in een groene omgeving direct aan een zandstrand. In directe omgeving bevind zich een mooie groene hoteltuin en bushalte. Op circa 16,5 kilometer van de accommodatie is het centrum van Varadero gelegen.

Faciliteiten van Barcelo Marina Palace Varadero
Receptie, internet, wifi internet, drie zwembaden, Spaans a la carte restaurant, Italiaans a la carte restaurant, Cubaans a la carte restaurant, meerdere bars en nachtclub. De zwembaden zijn gelegen in een groene ligweide en voorzien van jacuzzi, ligbedden en parasols. Entertainment overdag: tafeltennis, bingo, tennis, fitness en activiteiten in zwembad. Entertainment avond: nachtclub, shows, thema-avonden en dans. Tegen betaling: duiken, spa-center en surfen.

Barcelo marina palace kun je boeken bij:

<< terug

Weather forecast by WP Wunderground & Denver Snow Service